ГЕРБ нямат интерес да се говори за “Визия за България, защото

...
ГЕРБ нямат интерес да се говори за “Визия за България, защото
Коментари Харесай

Кирил Добрев: С `Визия за България` БСП предлага алтернатива на ГЕРБ

ГЕРБ нямат интерес да се приказва за “Визия за България ”, тъй като са наясно, че откакто бъде приключен този документ, ще бъде ясна алтернативата на тяхното изцяло ръководство.

Това съобщи по време на съвещанието на ОблС на Българска социалистическа партия във Велико Търново зам.-председателят на левицата Кирил Добрев. 

" Алтернатива, написана от хората, която вкарва нормалност в обществено-политическия живот и е опция на досегашната система на ръководство, не просто на обособени политики ”, добави той.

Добрев уточни, че в идващите месеци Българска социалистическа партия ще запознае всички български жители с концепциите и целите на левицата, с цел да покажат, че са подготвени да ръководят.

Според заместник-председателя на Българска социалистическа партия всеки един човек би трябвало да откри нещо за себе си в документа " Визия за България ” и да взе участие в неговото създаване с оферти. “Визия за България може да бъде и насочна точка, която да даде основата за създаване на локалните стратегии на левицата в обособените общини ”, добави Кирил Добрев.

Той припомни още, че финансовият министър на ГЕРБ Владислав Горанов и даже Иван Костов са заговорили за привършване на модела на плоския налог и въвеждане на прогресивна данъчна система - нещо, което Българска социалистическа партия приказва повече от година.

Според Добрев за първи път левицата съумява да откликне на публичните упования:

" Като човек, който е минал през всички равнища на организационната работа, зная, че не документите печелят избори, само че те са значима част от тази борба. Чрез тях обществото се среща и ориентира какви са концепциите и каква политика ще предложи левицата при едно свое ръководство. Точно по тази причина започваме да приказваме за стратегия доста преди избори, с цел да дадем време и опция на хората да вземат участие в нейното правене и по-късно дружно да се борим за нейното осъществяване "

Кирил Добрев е безапелационен, че " Визия за Българи " я е продължение на редица стъпки, които Българска социалистическа партия предприе в последната година - продължение на програмата на левицата от последните парламентарни избори, последвана от различния бюджет, който беше препоръчан през октомври предходната година.

Днес и на следващия ден не престават срещите на народните представители от “БСП за България ” в област Велико Търново. За два дни ще бъдат посетени всички общини в региона, както и в област Габрово, където ще бъдат показани главните цели на левицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР